12 Stockholm med O´Learys Eatertainment!!

O´Learys framgångssaga fortsätter. I dagarna öppnade man sin kanske mest spektakulära sportbar på 12 Stockholm som ligger i Tele 2 Arena, Stockholm.

Jag fick en härlig känsla när jag gick in i de magnifika lokalerna. Över den centralt placerade baren satt en riktig jumbotron i samma storlek som den på Hovet, fast med fler pixlar. Bredvid den inbjudande stora runda baren var en stor läktare med samma stolar som det är på VIP-delen på Tele2 Arena. Resten av miljön präglas av flera matsalsdelar och olika sittytor i olika avdelningar och nivåer. Tar man trappan upp så finns det en rymlig VIP-avdelning med en bar. Från VIP-avdelningen så kan man givetvis se den stora jumbotronen.

När man passerat den runda baren så fortsätter det med ytterligare en bar och matsalsdelar. Så länge ”bara” ett stort väldesignat O´Learys kan man kanske tyckas. Det är då man kommer till de helt fantastiska bowlingbanorna. En designad i ett marinttema med hajar och diverse korallfiskar och bildspel i 3D. Något som gjorde att man som bowlare kände sig att man bowlade i ett stort korallrev eller i ett jättestort akvarium. På andra sidan ståtar Fenway Park som bowlingbana.

Nu är man än mer imponerad över storleken. Fortsätter och går igenom bowlingdelen för att komma till en minigolf bana såklart inomhus i samma lokal. Där man kan spela sig igenom Tele2 Arena, Sergelstorg, Hammarbybacken, Slotten och Kaknästornet mm

Intrycket är härligt med en känsla av sportbar, arena mixat med nöjespark. Så med 4000 kvm med plats för 2000 personer så har O´Learys ånyo skapat en mötesplats för i princip alla åldrar.